Panic the label; gewoon een merk als alle andere…

Is deze kop geschreven door een van de Panic the Label leden? Het antwoord op die vraag is simpel. Ja, dat was het.

En het is de waarheid; Panic the Label is een merk met veel ambities en een sterk verhaal erachter, net als alle anderen. Maar er is ook een verschil, een groot verschil. We zijn het merk andersom begonnen. We zijn niet zomaar een merk begonnen en hebben een verhaal opgebouwd. We wilden een verschil maken, een verandering.

Aangezien elk lid van ons team al vele jaren in de textielindustrie werkt, zagen we allemaal de goede dingen. Maar aan de andere kant zagen we ook een deel dat verandering kon en moest gebruiken. In plaats van erover te praten en met de vinger te wijzen, besloten we de verandering zelf door te voeren. Want als wij het voortouw konden nemen, door een verantwoord en eerlijk merk op te bouwen, zou jij je bij ons kunnen aansluiten door de producten te kopen. Dus samen kunnen we die verandering tot stand brengen.

We proberen die verandering elke dag opnieuw te maken door ons te gedragen als een gewoon merk, maar ook iets meer te doen, iets speciaals. Anders dan alle anderen.

Dit bericht is gepost in Info. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *