Over Pan!c the Label

Zorg dat elk moment telt. Geniet zo veel en zo lang mogelijk. Zorg dat de dingen blijven duren. Dat is ons doel. En dat is precies wat je ziet in onze collectie.

Pan!c the Label is mode voor vandaag en voor morgen. Duurzame mode is geen trend, het is de toekomst. Dus waarom zouden we genoegen nemen met minder? Wij bieden goede kwaliteit, duurzame stoffen en een eerlijke prijs.

Een tijdloze maar toch modieuze collectie, met liefde ontworpen in Nederland. Onze kledingstukken hebben een goede pasvorm, zijn ademend en voelen gewoon goed aan. In elke zin van het woord. We maken het duurzaam. Dat is onze belofte aan jou.

We zullen de collectie van Pan!c the Label blijven uitbreiden. Dus houdt ons in de gaten. 

Maar kijk nu vooral, eens rond!

mens fashion

Pan!c the label is jouw duurzame kledingmerk

Don’t Pan!c, maar we hebben ontdekt dat de textiel- en kledingindustrie na de olie-industrie de tweede vervuilende industrie is. Factoren zoals watervervuiling, het gebruik van fossiele brandstoffen en landgebruik tasten onze moeder natuur aan.

Bij Pan!c the Label streven we elke dag naar verandering. En we geloven dat we dat kunnen, samen met jou. Duurzaamheid is betrokken bij alles wat we doen. En in alles wat we maken. Onze collectie is altijd gemaakt van 100% biologisch katoen en met gebruik van gerecycled polyester. Met minder nemen we geen genoegen.

Wat betekent dat? Het betekent dat er absoluut geen chemische bestrijdingsmiddelen of insecticiden worden gebruikt tijdens de teelt van het katoen voor onze collectie. Daarnaast wordt de grond alleen bemest met plantaardig en dierlijk afval. Biologisch katoen is goed voor mens en natuur. Wij denken dat afval pas afval is als we het verspillen. Dus bieden we kledingstukken een tweede kans.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig. Ben je uitgekeken op je aankoop van Pan!c the Label (wat we ons natuurlijk niet kunnen voorstellen) of is het echt versleten? Stuur het dan gewoon naar ons retour. In samenwerking met kringloopwinkel ‘Het Goed’ maken we van deze kleding hippe, vilten tassen. Die je natuurlijk ook direct in onze webshop kunt kopen. Zo dragen we bij aan het slinken van de afvalberg en een duurzamere wereld.

Als dank voor het opsturen van je kleding, geven we je 20% korting op je volgende aankoop bij Pan!c the Label. Zo wint iedereen!