Waarom mannen kopen en vrouwen winkelen

Het koopgedrag van vrouwen en mannen. Is er een verschil? Ja, dat is er zeker. Die verveelde man op een bankje buiten de winkel, je hebt hem vast meer dan eens gezien. Maar wat zijn nu precies de verschillen in het koopgedrag van vrouwen en mannen? Nou, dat zijn er een heleboel.

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 60% van de mannelijke shoppers een ‘store-in-store-out’-mentaliteit heeft. Met andere woorden: ze willen snel een artikel kopen en vervolgens snel de winkel verlaten. Efficiënt winkelen is het belangrijkst.

Vrouwen willen echter de perfecte artikelen vinden en nemen daar de tijd voor. Zij zijn selectiever en zoeken uitgebreid naar een product dat precies aan hun eisen voldoet. Een kort rood jurkje met een diepe halslijn, bijvoorbeeld. Als ze het niet kunnen vinden, vergeet het dan maar. 

PANIC als online kledingwinkel voor mannen wil dat de man duidelijke, duurzame en snelle keuzes kan maken. Over kwaliteit bestaat geen twijfel, want PANIC verkoopt alleen het beste. Onze website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Precies wat de gemiddelde man zoekt.

Wij (Team PANIC) beloven dat de kleding die je bestelt zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd. 

Zo zorgen wij ervoor dat de wens van een man onze prioriteit is 😉

Dit bericht is gepost in Info. Bookmark de link.