Alle mannen dragen polo’s!

Klinkt als een veelgebruikte headline, maar dat is het niet. “Echte mannen dragen polo’s”, dat is een veelgebruikte headline. Alsof je geen echte man bent als je je niet prettig voelt in een polo. Daar zijn wij het niet mee eens.

Ieder mens is anders, dus er kan niet één item zijn dat bij ieders stijl past. Laat staan een man zijn mannelijkheid uitsluiten omdat hij misschien niet in het algemene plaatje past. Panic the Label gaat over je comfortabel voelen in je kleren. Elke man verdient het om zich mannelijk te voelen, wat dat ook voor hem betekent.

Polo’s werden ontworpen in de jaren 1920 voor de hogere klassen. Ze waren niet comfortabel, maar vertegenwoordigden hun rijkdom. In de loop der jaren werden polo’s ook steeds meer bedoeld voor de andere klassen.

Panic the label combineert deze twee werelden door een gevarieerde reeks polo’s te maken met als belangrijkste punten: comfort en plezier. Zo kunnen alle mannen zich comfortabel voelen in een polo. Zeker met de nieuwe kleuren: jeans blauw (Illinois), tijm groen (Illinois), Frans blauw (Illinois) en zwart (Ohio). En niet te vergeten, de duurzame kwaliteit.

We kunnen dus zeker zeggen: “Alle mannen dragen polo’s”!

Dit bericht is gepost in Info. Bookmark de link.