Op zoek naar duurzame kinderkleding die op een eerlijke manier is geproduceerd? Pan!c the Label maakt duurzame kleding voor kids, zoals truien en T-shirts van biologisch katoen.

Onze ethische kleding is gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen zoals 100% biologisch katoen en gerecycled polyester. Onze duurzame kleding voor kids komt tot stand door iedereen in de hele productieketen een eerlijk loon te bieden, wat resulteert in een betaalbare, duurzame collectie kinderkleding.

Het dragen van Pan!c kinderkleding in plaats van snelle & goedkope mode (gekoppeld aan laagbetaalde arbeiders & werkomstandigheden), zorgt voor een verandering in de industrie. Duurzame mode is geen trend maar de toekomst.

Wij denken dat afval geen afval is totdat we het verspillen. Om deze reden bieden we kledingstukken een tweede kans. Alle kleding van het Pan!c label kan naar ons teruggestuurd worden. Van de ingezonden kleding maken we vilten tassen, zo dragen we bij aan de krimpende afvalberg en leven we in een duurzamere wereld.