Dit is Vinitha!

We zitten allemaal in Panic, Panic het Label. En we zitten erin met een doel! And we’re in it with a purpose! 

We voelen een verantwoordelijkheid om een goed kledingstuk aan te bieden, stijlvol, in een goede duurzame kwaliteit. En, nog belangrijker, we voelen een verantwoordelijkheid tegenover alle mensen die werken om uw kledingstuk te maken.

Voor Panic the Label gaat het niet om de laagste prijs. Zeker niet als iemand, ergens op dezelfde planeet als waar wij allemaal op leven, werkt voor haar of zijn familie. Een vader of moeder die zich inzet voor onze (en uiteindelijk jouw) kleding. Daarom zullen we nooit de laagste prijs bieden. Wat we wel bieden is een eerlijk loon voor iedereen in de hele productieketen. En dat resulteert ook in een eerlijke verkoopprijs.

Dus, laat ons jou voorstellen aan Vinitha! 

Vinitha is één van onze collega’s die in het zuiden van India woont. Ze werkt sinds het begin samen met Panic the Label. Vinitha woont en werkt in Tirupur in de Tamil Nadu provincie, India. Ze houdt zich bezig met het naaien van T-shirts en Polo’s en ze is er echt goed in! Net als al haar collega’s trouwens. Daar kun je zelf achter komen!

Dit bericht is gepost in Info. Bookmark de link.